δες αν εχει ζαχαρη στα συστατικα η οτιδηποτε εχει τελειωνει σε -οζη πχ δεξτροζη,λακτοζη..να μην εχει αμυλο (αμυλο σιτου,αμυλο πατατας,τροποποιημενο αμυλο) η σιροπι και τετεια..γενικα επειδη το λουκανικο εχει πολυ αλατι και κανει κατακρατηση να το αποφευγεις..εχω βρει στα lidl τα χωριατικα λουκανικα με πρασινη πιπερια και νομιζω ειναι κομπλε..δοκιμασε τα και αν δεν σε κολλησουν πες μου γιατι οπως τα λες !!λοιπον εγω σημερα εφαγα μια τονοσαλατα,μια ομελετα με λιγο λουκανικο και για βραδυ 2 βραστα αυγα..τωρα εχω παρει αγκαλια το μπουκαλι με το νερο και αραζω..εσεις απο ποσοτητες τι κανετε?