Υλικά:
- 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμενο
- 1 κ.γ. κύμινο
- λίγη κανέλα
- 2 κοκκινες πιπεριες καυτερες ψιλοκομμένες (η οσο καυτερο αντεχετε)
- 1 ντομάτα τριμένη
- 4 τορτίγιες
Εκτέλεση:
Σωτάρω σε χαμηλή φωτιά το κρεμμύδι και προσθέτω το σκορδο, το κύμινο, την κανέλα και τις πιπεριές ανακατευοντας διαρκώς. Προσθέτω τον κιμά ανακατευοντας συνέχεια για να σωταριστεί πολύ καλά και να ανακατευτει με τα μπαχαρικά. Προσθέτω την ντομάτα, το αλάτι και λίγο νεράκι. Αφήνω να σιγοβράσει εως να εξατμιστει το νερό και να μεινει τελειως στεγνός ο κιμάς. Ζεσταινω λιγο τις πιτες στα μικροκύματα. Μοιράζω επάνω τους τον κιμα και τις διπλώνω ρολάκια. Εγω βάζω πριν τις δίπλώσω και λίγο τυρι τσενταρ μέσα. Καλή ορεξη
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 14256 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |