Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Χούμους Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από litsa   
Πέμπτη, 06/09/07
Υλικά
  • 2/3 φλ. ρεβύθια
  • 2 1/2 φλ. νερό
  • 1/3 φλ. ταχίνι
  • 3 κ.σ. ζουμί από τα ρεβύθια
  • 1/3 φλ. χυμός λεμονιού
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο λιωμένη

Παρασκευή

  • Πλένετε τα ρεβύθια και τα μουλιάζετε τη νύχτα σε 2 1/2 φλ. νερό.
  • Τα βράζετε για 1 1/2 ώρες περίπου.
  • Κρατάτε 3 κ.σ. από το νερό.
  • Λιώνετε τα ρεβύθια και ανακατεύετε με το ταχίνι.
  • Ανακατεύετε σιγά σιγά με το νερό και το χυμό του λεμονιού.
  • Προσθέτετε το αλάτι και το σκόρδο.
  • Γαρνίρετε με μαϊντανό και πάπρικα.
  • Περιχύνετε με λάδι.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 7813
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 22-06-2008 14:58
 
Το έφτιαξα και έγινε τέλειο μόνο που προσθεσα λίγο ακόμα σκορδάκι, μας αρέσουν τα πικάντικα βλέπεις.
 
vago
2. 15-07-2008 17:11
 
Αχ αυτό το φαγητό το λατρεύω το φτειάχνουμε και εμείς στην αατρίδα μου ΚΥΠΡΟΣ και σκεφτόμουν να τη στείλω αυτή τη συνταγή αλλά είδα ότι υπάρχει 
μπράβο πολυ ωραία
 
roulla

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 18/04/09 )