Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Μπουφές arrow Κρέπες με ζαμπόν και μπέϊκον
Κρέπες με ζαμπόν και μπέϊκον Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 4
Έχει υποβληθεί από sgr   
Πέμπτη, 19/07/07
img_1733_400
ΥΛΙΚΑ
Για τις κρέπες
  • 3 αυγά
  • 130 γρ. αλεύρι μαλακό
  • ½ μπουκάλι γάλα (1 ποτήρι και κάτι)
  • βούτυρο για το τηγάνι
Για τη γέμιση
  • 100 γρ. ψιλοκομμένο ζαμπόν
  • 100 γρ. ψιλοκομμένο μπέϊκον
  • 1 κουτί τεμαχισμένα μανιτάρια
  • 3 αυγά χτυπημένα
  • 1 κουτί εβαπορέ
  • νερό (γεμίζουμε το κουτί του εβαπορέ)
  • 1 χούφτα τριμμένο τυρί
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • 3 κ. σ. κορν φλαουρ.
  • 1 κρέμα γάλακτος
  • λίγο τυρί τριμμένο για το ψήσιμο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ετοιμάζουμε το χυλό για τις κρέπες και τον αφήνουμε στο ψυγείο 2 ώρες. Φτιάχνουμε τις κρέπες βάζοντας λίγη ποσότητα χυλού κάθε φορά σε ελεφρώς βουτυρωμένο τηγάνι.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης και ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να δέσουν καλά.
Γεμίζουμε τις κρέπες τις βάζουμε σε πυρέξ και περιχύνω 1 κρέμα γάλακτος και πασπαλίζουμε με τυρί.
Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (16) | Εμφανίσεις: 22645
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 12-12-2011 11:44
 
πολυ καλη συνταγη τις εφτιαξα εχθες στην γιορτη του αντρα μου και δεν εμεινε τιποτα :zzz
 
myl

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 20/05/10 )