Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κοτόπουλο με κάρυ Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από laalaria   
Παρασκευή, 11/11/16
Υλικά
  • 1-1,5 κιλό φιλέτο στήθος κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
  • 2 κρεμμυδια ψιλοκομμένα
  • 1/2 λεμόνι (χυμό)
  • 2 αχλάδια
  • 2 μήλα
  • 2 ντομάτες
  • 3 κουταλιές λάδι
  • 4 κουταλιές καρυ
  • 1 κούπα γάλα καρύδας
  • 1 γιαούρτι
  • Αλάτι
Εκτέλεση
  • Καθαρίζουμε τα αχλάδια και τα μήλα , τα κόβουμε σε φέτες και τα ραντίζουμε με τον χυμό του λεμονιού για να μη μαυρίσουν.
  • Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε κυβάκια.
  • Σοτάρουμε το κοτόπουλο με τα κρεμμύδια, καρυκεύουμε με δυο κουταλιές κάρυ και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά για λίγα λεπτά.
  • Προσθέτουμε τα φρούτα, τις ντομάτες, το γάλα της καρύδας, το υπόλοιπο κάρυ και το αλάτι και βράζουμε το κοτόπουλο σε σιγανή φωτιά για μισή ώρα ή 40 λεπτά.
  • Προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 5 ή 10 λεπτά να ενώσει και να πήξει η σάλτσα.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 2004
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 22/01/17 )