Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Σνίτσελ ρολάκια πικάντικα
Σνίτσελ ρολάκια πικάντικα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από Jabe   
Παρασκευή, 12/09/14
Υλικά
  • 10-12 σνίτσελ μοσχαρίσια
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 300 γρ. κεφαλογραβιέρα
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • χυμός Ι λεμονιού
  • 1 φλι­τζάνι ελαιόλαδο
  • Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
  • Όταν αγοράσετε τα σνίτσελ, ζητήστε από τον κρεοπώλη να τα κόψει μικρά και λεπτά.
  • Αλατοπιπερώνετε τα σνίτσελ.
  • Κόβετε το τυρί και το σκόρ­δο σε μακρόστενα μπαστουνάκια και τοποθετείτε από ένα κομματάκι τυρί και σκόρδο στην άκρη του κάθε σνίτσελ. Τυλίγετε τα σνίτσελ ένα - ένα και τα στερεώνετε με οδοντογλυφίδες.
  • Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρετε τα ρολάκια ώσπου να ροδίσουν απ' όλες τις πλευρές.
  • Ρίχνετε το κρασί, χαμηλώνετε τη φωτιά, σκεπά­ζετε και αφήνετε να ψηθούν. Όταν απορροφηθούν όλα τα υγρά, ρίχνετε το χυμό λεμονιού και τα αποσύρετε από τη φωτιά.

Σερβίρονται ζεστά με το ζουμάκι τους και με το τυ­ρί που ίσως έχει ξεχειλίσει από τα ρολάκια.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 6379
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 16/09/14 )