Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Μπακαλιάρος φρικασέ Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από Jabe   
Παρασκευή, 18/07/14
Υλικά
  • 1 κιλό ξερός μπακαλιάρος
  • 1 κιλό κρεμμύδια ξερά
  • 1 φλιτζάνι λάδι
  • 2 αυγά
  • Αλατοπίπερο, μαϊντανός
  • 1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί
Εκτέλεση
  • Βάζουμε το μπακαλιάρο 24 ώρες στο νερό. πού το αλλάζουμε 2 - 3 φο­ρές. Αφού ξαρμυρίσει τελείως, τον στραγγίζουμε και τον καθαρίζουμε από τα πολλά κόκαλα και τις πέτσες.
  • Κόβουμε τα κρεμμύδια κυβάκια. τα βάζουμε στην κατσαρόλα να μαραθούν λίγο με το λάδι και το αλάτι, προσθέ­τουμε λίγο νερό και τ' αφήνουμε να μισομαγειρευτοϋν. Ρίχνουμε τότε μέσα τα κομμάτια του μπακαλιάρου, το μαϊντανό ψιλο­κομμένο και λίγο πιπέρι. Αφού βράσει το φαγητό και μείνει με λίγη σάλτσα χαμηλώνουμε τη φωτιά.
  • Χτυπάμε τ' αυγά ολόκληρα σε μπώλ, προσθέτουμε το ξυσμένο τυρί, τα αραιώνουμε με τη σάλτσα του φα­γητού και το μίγμα αυτό το προσθέ­τουμε λίγο - λίγο στο φαγητό, ανακι­νώντας την κατσαρόλα.

Αφήνουμε να πάρει 2 - 3 βράσεις σε σιγανή φωτιά μέχρις ότου πήξει ή σάλτσα και σερβίρουμε.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 3670
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 22/07/14 )