Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Λαζάνια σουφλέ Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από fabiulus   
Πέμπτη, 12/06/14
Υλικά
  • 1 πακέτο λαζάνια
  • 200 γρ. τυρί Γκούντα
  • 200 γρ. ρεγκάτο
  • 200 γρ. κασέρι Ελασσώνας
    (γενικά τυριά που να λιώνουν)
  • 8 φέτες πάριζα
  • 1 κουτί μανιτάρια κομμένα
  • 500 μλ. κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
  • Βράζουμε τα λαζάνια (όπως τα μακαρόνια).
  • Τρίβουμε τα τυριά (καλό έιναι να τα έχουμε πάρει τριμμένα από το σούπερ-μάρκετ)
  • Τυλίγουμε τις φέτες την πάριζα και τις κοβουμε σε ροδέλες.
  • Μέσα σε ένα πυρέξ απλώνουμε 1 στρώση λαζάνια. Από πάνω απλώνουμε λίγες ροδέλες πάριζα, λίγα μανιτάρια, και όλα τα καλύπτουμε με το τριμμένο τυρί. Περιχύνουμε με κρέμα γάλακτος. Από πάνω απλώνουμε δεύτερη στρώση λαζάνια και κάνουμε το ίδιο με πριν (αν σας παίρνει και τρίτη στρώση, μπορείτε να συνεχίσετε)
  • Tο βάζουμε στο φούρνο στους 210-220° μέχρι να κάνει κρούστα το τυρί από πάνω και να ροδίσει (συνήθως εγώ το βγάζω στη μία ώρα)
Καλή όρεξη! 
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 6471
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 16/06/14 )