Πώς θα φτιάξετε τα δικά σας Bounty!Υλικά: - 250gr. Σοκολάτα γάλακτος
- 200gr. -300gr. Τριμμένη καρύδα (περίπου δυο σακουλάκια)
- 1 ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση: - Ανακατεύουμε πολύ καλά σε ένα μεγάλο σκεύος την καρύδα με το ζαχαρούχο γάλα.
- Τοποθετούμε μια μεμβράνη μαγειρέματος σε ένα ταψί και από πάνω απλώνουμε προοδευτικά το μείγμα της καρύδας με το ζαχαρούχο. Αφήνουμε στο ψυγείο και κρυώσει για 1 με 2 ώρες περίπου.
- Με τη βοήθεια της μεμβράνης βγάζουμε την παγωμένη βάση καρύδας και την κόβουμε σε μικρές λωρίδες, τύπου Βounty.
- Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί και καλύπτουμε τις μπάρες Βounty μας.
Σε περίπτωση που δεν θέλουμε να περιμένουμε 1-2 ώρες μέχρι να γίνει στερεό το μείγμα της καρύδας με το Ζαχαρούχο γάλα, μπορούμε να το αφήσουμε στο ψυγείο για μισή ώρα κι’ έπειτα να πλάσουμε με τα χέρια μας, στρογγυλά μπαλάκια, τύπου Ferrero Rocher και να τα βουτήξουμε στην σοκολάτα.. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο απολαυστικό Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 3893 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |