Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Ψάρια και θαλασσινά arrow Μπακαλιαράκια και γαυροι στην σάλτσα τους
Μπακαλιαράκια και γαυροι στην σάλτσα τους Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από PANELE   
Δευτέρα, 08/04/13
Μπακαλιαράκια και γαυροι στην σάλτσα τους

Για αυτούς που θέλουν υγιεινό και πολύ νόστιμο φαγητό αλλά και για αυτούς που θέλουν κάτι διαφορετικό για το ψάρι, με μπόλικο ζουμάκι για παπάριασμα, χωρίς αλεύρωμα, και ορθοστασία πάνω απο το τηγάνι.

Υλικά και εκτέλεση
  • Σε ένα τηγάνι βάζουμε μισό δάχτυλο νερό, ελαιόλαδο, ένα κλωνάρι δενδρολίβανο, λίγο μαϊντανό, μία κουταλιά μουστάρδα (πρώτα την αραιώνουμε με νερό) μία τομάτα τριμμένη αλάτι και πιπέρι.
  • Μόλις αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε τα ψάρια και σε πολύ λίγο (8 λεπτά)  είναι έτοιμο.

Δοκιμάστε το, θα σας αρέσει

Αν θελετε μπορείτε να δέσετε περισότερο την σάλτσα με κορν φλάουρ


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 3783
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 13-04-2013 09:43
 
Πολυ ωραία ιδέα. θα το δοκιμάσω!! Είναι και πιο υγιεινό.
 
voula

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 10/04/13 )