Πατάτες τριμμένες στο τηγάνι νόστιμες και υγιεινές |
|
Έχει υποβληθεί από KatiaXa
|
Κυριακή, 17/03/13 |
Υλικά: - 3 πατάτες
- Αλάτι, πιπέρι και ό,τι άλλο μυρωδικό σας αρέσει.
- 1 κουταλιά σούπας λάδι.
Εκτέλεση
- Τρίβουμε τις πατάτες στο χοντρό του τρίφτη, τις στραγγίζουμε με τη χούφτα μας από τα ζουμιά τους και τις απλώνουμε σ' ένα αντικολλητικό τηγάνι ελαφρώς λαδωμένο πριν ανάψουμε την κουζίνα μας.
- Αφού τις τοποθετήσουμε ομοιόμορφα στο τηγάνι, βάζουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ό,τι άλλο επιθυμούμε, κατόπιν ανάβουμε το μάτι στο 6 (αν έχει η κουζίνα μας μέχρι 9 ή στο 4 αν έχει μέχρι 6), αφήνουμε να ψηθούν οι πατάτες για 8 λεπτά και τις γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά αλατοπιπερώνοντάς τες, άλλα 8 λεπτά και είναι έτοιμες.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 8268 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 20/03/13 )
|