Υλικά - 2 κιλά αρνάκι γάλακτος
- 1 1/2 κιλό γιαούρτι πρόβειο
- 5 αυγά
- 3 κουταλιές σιμιγδάλι ψιλό
- 2 1/2 κουταλιές βούτυρο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση - Πλένουμε καλά το κρέας, το στραγγίζουμε, το βουτυρώνουμε, το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε στο ταψί μαζί με μία κούπα νερό.
- Αφήνουμε το κρέας να σιγοψηθεί σε χαμηλό φούρνο και το γυρίζουμε μερικές φορές για να πάρει χρώμα.
- Σε ένα σκεύος χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι και το πιπέρι και προσθέτουμε το γιαούρτι και το σιμιγδάλι δουλεύοντας όλα τα υλικά μαζί ώστε να γίνουν ένα μίγμα ομοιόμορφο.
- Οταν το κρέας είναι έτοιμο το περιχύνουμε με το μίγμα μας και ψήνουμε για λίγο ακόμη μέχρι να σχηματιστεί μια ροδοκόκκινη κρούστα.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 4713 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |