Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Χοιρινές μπριζόλες γλυκόξινες
Χοιρινές μπριζόλες γλυκόξινες Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από fabiulus   
Παρασκευή, 21/12/12
Υλικά
  • 4 χοιρινές μπριζόλες
  • 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • 1/2 κούπα μαρμελάδα δαμάσκηνο
  • 1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού
  • 1 1/2 κουταλάκι πολύ δυνατή μουστάρδα
  • 1 σφηνάκι brandy
Εκτέλεση
  • Αλείφουμε τις μπριζόλες με το σκόρδο που το έχουμε ανακατέψει με 1 κουταλάκι λάδι. Αλατίζουμε, πιπερώνουμε και αφήνουμε να σταθούν 1-2 ώρες.
  • Ζεσταίνουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά το χυμό από το πορτοκάλι, τη μαρμελάδα και τη μουστάρδα.
  • Σ` ένα τηγάνι σοτάρουμε τις μπριζόλες σε δυνατή φωτιά, να ροδοκοκκινίσουν και τις περιχύνουμε με τη σάλτσα.
  • Αφήνουμε να πάρουν μια βράση 3-4 λεπτά, τις αναποδογυρίζουμε και τις αφήνουμε να μαγειρευτού για άλλα 3-4 λεπτά από την άλλη πλευρά.
  • Πριν τις σερβίρουμε, σβήνουμε με το brandy και αφήνουμε να εξατμιστεί.
  • Τις αραδιάζουμε σε πιατέλα και τις περιχύνουμε με τη σάλτσα.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 6072
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 24/12/12 )