Υλικά Για τη γέμιση:
- 400 γρ κασέρι κομμένο σε κύβους
- 200 γρ. regato τριμμένο
- Μοσχοκάρυδο
- Πιπέρι
Από πάνω:
Εκτέλεση - Ρίχνουμε στο ταψί λίγη τριμμένη φρυγανιά και λάδι.
- Βάζουμε τα μισά φύλλα στον πάτο του ταψιού αλείφοντας το καθένα με λάδι.
- Βάζουμε τα υλικά της γέμισης ανακατεμένα.
- Από πάνω βάζουμε τα υπόλοιπα φύλλα πάλι αλείφοντας τα ένα-ένα και από πάνω με ένα πιρούνι κάνουμε τρύπες στα φύλλα.
- Μετά χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και τα ρίχνουμε στην κασερόπιτα.
- Βάζουμε την κασερόπιτα 2 ώρες στο ψυγείο και μετά ψήνουμε στους 180° C μέχρι να ροδίσει.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 9853 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |