Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Ψάρια και θαλασσινά arrow Λούτσος με λαχανικά στη λαδόκολλα
Λούτσος με λαχανικά στη λαδόκολλα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από voula   
Παρασκευή, 19/10/12
Λούτσος  με λαχανικά στη λαδόκολλα

Εύκολο  νόστιμο και υγιεινό φαγητό με σύντομη προεργασία.

Υλικά
  • 1,5 -2 κιλά λούτσους
  • 2-3 μέτριες πατάτες
  • 3-4 μέτρια κολοκυθάκια
  • 1 καρότο
  • 2 ντομάτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • Μαϊντανό
  • 1/3 φλ. λάδι
  • ¼ φλ. κρασί λευκό ή νερό
  • Αλάτι ,  πιέρι
  • Λαδόκολλα
Εκτέλεση
Λούτσος  με λαχανικά στη λαδόκολλα
Λούτσος  με λαχανικά στη λαδόκολλα
Λούτσος  με λαχανικά στη λαδόκολλα
  • Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το ψάρι και τ  αφήνουμε να στραγγίξει από τα πολλά νερά.
  • Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε λεπτές φέτες, χωριστά το κάθε είδος και  τους βάζουμε αλάτι και πιπέρι. Το ίδιο κάνουμε και με το ψάρι
  •  Απλώνουμε τη λαδόκολλα και  πάνω βάζουμε τις πατάτες (αφήνουμε κενό γύρω  γύρω στη λαδόκολλα για να τυλίξουμε το ψάρι). Πάνω από τις πατάτες βάζουμε το καρότο και τα κολοκυθάκια. Πάνω από τα κολοκύθια τοποθετούμε το ψάρι.
  • Συνεχίζουμε βάζοντας το σκόρδο, τις πιπεριές, και τις ντομάτες. Ρίχνουμε το λάδι και το κρασί , το μαϊντανό και τυλίγουμε τη λαδόκολλά. Καλό είναι να βάλετε  και δεύτερη για να κλείσει καλά.
  • Βάζουμε σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.

Καλή επιτυχία

Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται από το πόσο μεγάλο είναι το ψάρι μας και από το πόσο λεπτά είναι τα λαχανικά μας.

Μπορείτε να κάνετε το ίδιο φαγητό και με άλλα ψάρια που είναι μεγάλα


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 13317
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 23-10-2012 14:38
 
ΝΟΣΤΙΜΟΟΟΟΟ!!! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΣΕ...!!!!!
 
pastaflora

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 23/10/12 )