Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Hunkar begendi Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από jero   
Κυριακή, 23/09/12
Υλικά (για 4 άτομα)
  • 800 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο ή ψαρονέφρι κομμένο σε φετάκια ή κύβους
Για την σάλτσα
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 ντομάτες στο multi
  • 1 κουτί χυμό ντομάτας (200 γρ.)
  • 1 κουτ. σούπας ξύδι
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • 4 κόκκους μπαχάρι
  • 6 κόκκους πιπέρι
  • ½ κουτ. κανέλα
  • αλάτι

Για τον πουρέ μελιτζάνας

Εκτέλεση
  • Αλατοπιπερώνουμε το κρέας  και τα αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο. Τα αραδιάζουμε σε 1 ταψί και τα ψήνουμε στο grill για 5-7 λεπτά, γυρίζοντας τα μια φορά να ψηθούν και από τις 2 πλευρές.
  • Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
  • Προσθέτουμε τις ντομάτες, τον χυμό, το ξύδι και όλα τα υλικά για την σάλτσα. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. Κατεβάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε μέσα στην σάλτσα το ψημένο κρέας. Σερβίρουμε τον πουρέ μελιτζάνας ζεστό και περιχύνουμε με την σάλτσα και το κρέας.
  • Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Buon apettito!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 6081
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 25/09/12 )