Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Χοιρινές μπριζόλες με πιπεριές
Χοιρινές μπριζόλες με πιπεριές Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από abba   
Τρίτη, 13/03/12
mpriz3_425
Υλικά
  • 2 μεγάλες μπριζόλες
  • 3 πιπεριές, μια κόκκινη, μια πράσινη και μια κίτρινη
  • 2 κουταλάκια της σούπας μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο περασμένο στο τρίφτη
  • 1 μέτριο κρεμμύδι σε ροδέλες
  • 1 ντομάτα περασμένη στο τρίφτη
  • Λίγο θυμάρι, αλάτι, πιπέρι, νεράκι
Εκτέλεση
  • Σε βαρύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε τις μπριζόλες μέχρι να θωρακιστούν
  • Αφαιρούμε τις μπριζόλες, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τις πιπεριές, τις ελιές, και το σκόρδο και τα αφήνουμε για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές.
  • Βάζουμε τη ντομάτα και το κρεμμύδι, συμπληρώνουμε με μισή κούπα νεράκι, βάζουμε το θυμάρι, λίγο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε. Τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση
  • Προσθέτουμε τις μπριζόλες και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 25 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας περιστασιακά. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά και θέλουμε τα λαχανικά μας τρυφερά
mpriz2_425

Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 8972
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 15/03/12 )