Έχει υποβληθεί από marialenaki789
|
Σάββατο, 19/11/11 |
Yλικά: Για τη ζύμη - 1 αβγό και 1 ασπράδι αυγού,
- 2 κουταλιές βρώμη,
- 2 κουταλιές γιαούρτι,
- 1 κουταλιά κορν φλάουρ,
- 1 κουταλάκι μπέικιν
Για τη σάλτσα - 1 κρεμμύδι μεγάλο
- 1/3 περίπου κονκασέ
- 1 σκελίδα σκόρδο
- φυλλαράκια βασιλικού
- ζαχαρίνη (εμένα μου αρέσει να γλυκίζει, οπότε έβαλα 3 κουταλιές, αλλιώς βάλτε 1 κουταλάκι απλά για να πάρει την πικρίλα)
- αλατοπίπερο
- από πάνω βάζετε μπουκίτσες κοτόπουλο (ήδη ψητές ή βραστές), γαλοπούλα και αν είναι PV βάλτε πιπεριά, μανιτάρια και ό,τι άλλο θέλετε
Εκτέλεση : - Με 2 κουταλάκια του νερού βάζω κρεμμύδια και σκόρδο στο τηγάνι να ροδίσουν. Όταν γίνει αυτό προσθέτω τη ντομάτα, τη ζάχαρη και το αλατοπίπερο και χαμηλώνω τη φωτιά. Αφήνω τη σάλτσα να γίνει συμπαγής και να απορροφηθούν τα υγρά.
- Ανακατεύω όλα τα υλικά για τη βάση της πίτσας. Τα απλώνω σε αντικολλητικό χαρτί σε σχήμα στρογγυλό και ψήνω για προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 15' περίπου (έχω το νου μου μην καεί).
- Όταν έχει γίνει και η σάλτσα την προσθέτω από πάνω μαζί με τα υλικά της αρεσκείας μου (κοτόπουλο, μανιτάρια, κλπ.) και συνεχίζω το ψήσιμο για άλλα 10-15 λεπτά.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (19) | Εμφανίσεις: 33765 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 22/11/11 )
|