Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Oat bars Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από Vasia   
Κυριακή, 30/10/11

Η συνταγή είναι από βιβλίο της Αθηνάς Λοϊζίδου.

Υλικά
  • 200 γρ. νιφάδες βρώμης (Quaker)
  • 100 γρ. αλεύρι
  • 1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα
  • 150 γρ. βούτυρο
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • 1 κουτί (398γρ.) ζαχαρούχο γάλα
  • 1 αυγό
  • 170 γρ. σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς (με αέρα).
  • Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τις νιφάδες βρώμης, το αλεύρι και τη μαγειρική σόδα.
  • Στο μίξερ κτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, το ζαχαρούχο γάλα και το αυγό. Ρίχνουμε στον κάδο το μείγμα με τις νιφάδες βρώμης, τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Αδειάζουμε το μείγμα σε ορθογώνιο ταψί (20x30cm) στρωμένο με λαδόχαρτο και ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά.
  • Αφήνουμε να κρυώσει εντελώς και μετά το κόβουμε σε τετραγωνάκια. Διατηρούνται σφραγισμένα στο ψυγείο.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 6521
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 03/11/11 )