Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Λαδερά και λαχανικά arrow Βλήτα με χάντρες (μπαρμπουνοφάσουλα σύβρασση)
Βλήτα με χάντρες (μπαρμπουνοφάσουλα σύβρασση) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Τετάρτη, 15/06/11
dsc_0374_425
Ενα καταπληκτικό φαγητό απο τη Ροδο οπως παρουσιάστηκε στην εκπομπη του Ηλία Μαμαλάκη ''μπουκιά και συγχωριο''. Εύκολο και πολύ νόστιμο!!!
Υλικά
  • 1/2 κιλό μπαρμπουνοφάσουλα (Χάντρες)
  • 1/2 κιλό  βλήτα ή σέσκουλα καλά καθαρισμένα
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
  • 2 κρεμμύδια μέτρια και ψιλοκομμένα
  • αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
  • Σε δύο ξεχωριστές κατσαρόλες βράζετε τα μπαρμπουνοφάσουλα και τα χόρτα σε άφθονο αλατισμένο νερό
  • Σουρώνετε τα μπαρμπουνοφάσουλα και τα χόρτα.
  • Σε ένα τηγάνι βάζετε λάδι και προσθέτετε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια. Αφήνετε να τσιγαριστουν καλά και να πάρουν χρυσαφί χρώμα
  • Εν τω μεταξύ έχετε ενώσει σε μια μεγάλη πιατέλα τα χορτα και από πάνω βαζετε τα φασόλια.
  • Ρίχνετε λίγο πιπέρι στα φασόλια και περιχύνετε με τη καυτή σύβραση όπως την ετοιμάσατε στο τηγάνι. 
Καλή επιτυχία!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 9609
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 23-06-2011 23:44
 
Βλίτα με χάντρες? δεν το είχα ξανακούσει αυτό το συνδυασμό! Θα το δοκιμάσω όμως γιατί μου έκανε κλικ
 
voula

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 20/06/11 )