Υλικά - 2 πακέτα μπισκότα σαβαγιάρ
- μία πράσινη σαντιγί
- χυμό νέκταρ πορτοκάλι
- Για τη διακόσμηση
- τρούφα πολύχρωμη ή σκέτη τρούφα σοκολάτα
Τρόπος παρασκευής - Βουτάμε ένα-ένα τα μπισκότα στο χυμό και τα βάζουμε με τη σειρά σε μεγάλη πιατέλα για γλυκά ή σε ένα πυρέξ.
- Χτυπάμε τη σαντιγί να γίνει πολύ σφιχτή και στρώνουμε τη μισή από πάνω.
- Από πάνω βάζουμε άλλη μία στρώση μπισκότα με τον ίδιο τρόπο και βάζουμε την υπόλοιπη σαντιγί από πάνω.
- Το βάζουμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες να παγώσει καλά και πριν το κόψουμε να το σερβίρουμε διακοσμούμε με την τρούφα.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 16566 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |