Η συνταγη ειναι της θειας μου της Ρουλας και η οποια την εχει απο την πεθερα της. Υλικά - 1 ποτηρι νερο χλιαρο
- 1 κομματακι μαγια νωπη ή 1/2 φακελακι μαγια ξερη
- 1 κ.γ αλατι
- 1/2 κ.γ ζαχαρη
- Αλευρι οσο παρει (βγαινει περιπου 500 gr)
- προαιρετικα τυρι
| |
Εκτέλεση - Ανακατευουμε ολα τα υλικα εκτος απο το τυρι και την αφηνουμε τη ζυμη να φουσκωσει για μια ωρα περιπου σε ζεστο μερος.
- Σε ενα ρηχο πιατο ριχνουμε στο κεντρο λιγο λαδι, παιρνουμε απο τη ζυμη που εχει φουσκωσει ενα μικρο κομματι, το βαζουμε στο πιατο πανω στο λαδι και με τα χερια μας το ανοιγουμε και ειτε βαζουμε τυρι και το κλεινουμε πατωντας στην ακρη να κολησει καλα η ζυμη ειτε αν τα θελουμε σκετα τα κλεινουμε χωρις να βαλουμε τιποτα.
- Σε καυτο λαδι τα τηγανιζουμε μεχρι να ροδοκοκκινισουν.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 9734 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |