Ποσότητα για 1 μέρα. 2η φάση.
Υλικά και Εκτέλεση: Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύετε - 1 κρόκο (από αυτούς που σας περίσσεψαν από τα μάφινς ή από αλλού)
- 1-2 κ. σούπας ζαχαρίνη σε σκόνη (δοκιμάστε ανακατεύοντας και προσθέστε όση σας αρέσει)
- 1 κ. του γλυκού κακάο άπαχο Van Houten ή ½ κουταλιά κακάο
- ½ κουταλιά cafe espresso (Nescafe)
- 1 κ. γλυκού γάλα φρέσκο (μην το παρακάνετε στην δόση γιατί θα γίνει πολύ ρευστή)
- ½ κ. γλυκού άρωμα πορτοκάλι (όχι παραπάνω θα πικρίσει). Το άρωμα χρειάζεται για να σπάσει την μυρωδιά του κρόκου.
- Βάζετε το μείγμα για λίγο στο ψυγείο.
| |
Το κακάο είναι στα περιορισμένα, για αυτό όχι κάθε μέρα, όχι παραπάνω από 1 κ. του γλυκού κακάο και όχι στην 1η φάση! Προσθήκη ως Αγαπημένο (10) | Εμφανίσεις: 23112 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |