Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ραβιόλια α λα κρεμ Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Σάββατο, 22/01/11
img_3449_420
Υλικά
  • 1 πακετο ραβιολια (με γεμιση τυριων)
  • 1 μικρο κρεμμυδακι ψιλοκομμενο
  • 3-4 φετες μπεικον
  • 1/3 απο 3 χρωματιστες πιπεριες ψιλοκομμενες
  • Μανιταρια φρεσκα σε φετες 
  • 1-2 κ.σ κρασι λευκο
  • 1 μικρη κρεμα γαλακτος
  • Αλατι, φρεσκοτριμμενο πιπερι
Εκτέλεση
  • Βραζουμε τα ραβιολια σε αλατισμενο νερο.
  • Σε ενα τηγανακι σωταρουμε σε λιγο βουτυρο το μπεικον, τα μανιταρια, το κρεμμυδι, τις πιπεριες και σβηνουμε με το κρασι.
  • Σκεπαζουμε και αφηνουμε λιγο να μαγειρευτουν και να μαλακωσουν τα λαχανικα.
  • Ανοιγουμε να πιουν τα υγρα τους, προσθετουμε την κρεμα γαλακτος και φρεσκοτριμμενο πιπερι και σιγοβραζουμε μεχρι να δεσει η σαλτσα.
  • Μπορουμε ειτε να ανακατεψουμε μεσα τα ραβιολια ή να σερβιρουμε με τη σαλτσα απο πανω.
  • Πασπαλιζουμε παρμεζανα και ειναι ετοιμα!

Καλή επιτυχία!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (13) | Εμφανίσεις: 16839
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 28-01-2011 07:14
 
:upset :upset :upset τι να πω ...... μακαρόνια τα λατρεύω και ειδικά όταν περιέχουν γέμιση !!!!! Α λα κρεμ η αγαπημένη μου σάλτσα και ο συνδυασμός με τα μανιτάρια άπαιχτος !!!!! Αχχχχχχχχχχχχχχχχ τι μου κάνεις:!!!!!!!!!!!!!!!
 
mariaZ
2. 31-01-2011 02:05
 
Ωραία τα ροβιόλια σου Μαργαρίτα. Και η σαλτσούλα φαίνεται τέλεια.
 
voula

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 27/01/11 )