Υλικά: Για το μείγμα:
- ι πακέτο φύλλο κρούστας
- 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- 1 φακελακι baking powder
- 1 βανίλια
- 4 αυγά
- 1 γιαούρτι 2%
Για το σιρόπι:
- 2 ποτήρια ζάχαρη
- 3 ποτήρια νερό
- ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Εκτέλεση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά με σύρμα. Στο τέλος ρίχνουμε το baking powder και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Έχουμε ανοίξει το φύλλο από τη συσκευασία και το αφήνουμε να στεγνώσει για λίγο. Μετά το κομματιάζουμε σε ακανόνιστα μεγέθη, τα ρίχνουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε για να μουσκέψει το φύλλο. Σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ ψήνουμε για 30 λεπτά περίπου στους 175 βαθμούς. Σιρόπι: Βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι 15 λεπτά και όπως είναι καυτό το ρίχνουμε στην πίτα. Την κόβουμε σε κομμάτια και την αφήνουμε να ρουφήξει το σιρόπι. Σερβίρεται τέλεια με παγωτό!!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (12) | Εμφανίσεις: 10496 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |