Τρώγονται μετά μανίας Υλικά - 1 ½ κούπα σπορέλαιο
- 1 κούπα ζάχαρη
- 1 κούπα κόκκινο γλυκό κρασί
- 1/3 κούπας κονιάκ
- 2 βανίλιες
- 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
- 5 κούπες αλεύρι μαλακό
Εκτέλεση - Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη πολύ καλά.
- Μετά προσθέτουμε τα υπόλοιπα υγρά ανακατεύουμε ελαφρά και προσθέτουμε τα στερεά. Το αλεύρι το ρίχνουμε λίγο λίγο, έως ότου έχουμε μια ζύμη μαλακή που να μην κολλάει στα χέρια.
- Πλάθουμε κουλουράκια και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά.
Διατηρούνται αρκετές μέρες Καλή επιτυχία Η συνταγή είναι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου Προσθήκη ως Αγαπημένο (20) | Εμφανίσεις: 13794 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |