Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Γλώσσα... μεσογειακή Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από Soultana   
Κυριακή, 19/09/10
 
p9170005_420
Υλικά:
  • 2 μεγάλες γλώσσες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 4-5 λιαστές ντομάτες σε μικρά κομμάτια
  • 12 ελιές καλαμών σε μικρά κομμάτια
  • 1 κ.σ. κάπαρη ξεπλυμένη
  • ½ κ.γ. ρίγανη
  • 1 κ.σ. γαλέτα
  • 3-4 κ.σ. λάδι
  • λίγο λευκό κρασί
Εκτέλεση:
  • Σοτάρουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο στο λάδι και προσθέτουμε τις ελιές, τον μαϊντανό, την κάπαρη, τη ρίγανη και τη λιαστή. Προσθέτουμε 3-4 κουταλιές σούπας νερό, λίγο πιπέρι και αφήνουμε να βράσει μέχρι να φύγει όλο το νερό και να μείνει με το λαδάκι.
  • Βάζουμε τις γλώσσες σε ένα λαδωμένο ταψάκι και βάζουμε από πάνω τους το μείγμα και πασπαλίζουμε με τη γαλέτα. Ρίχνουμε λίγο κρασί χωρίς να πέσει επάνω στο ψάρι, ίσα να βραχεί ο πάτος του ταψιού και ψήνουμε στους 200ο για 35 περίπου λεπτά.
  • Τα τελευταία 10 λεπτά μπορούμε να ψήσουμε με αέρα αν έχει πολλά υγρά.

Δεν αλατίζουμε τίποτα καθώς η κάπαρη και οι ελιές είναι ήδη αλμυρά. Παρ’ όλαυτά αν θέλετε να αλατίσετε, δοκιμάστε το μείγμα πρώτα.

 Καλή όρεξη!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 8899
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (5)
1. 22-09-2010 10:09
 
Μμμμμμμμμμμ! Νόστιμο φαίνεται! Θα δοκιμαστεί με την πρώτη ευκαιρία... :)
 
nayia
2. 22-09-2010 17:42
 
μπράβο σου Σουλτάνα. πολύ ιδιέτερο και σίγουρα πολύ γευστικό το πιάτο σου. θα μπορούσα να το συναντουσα ίσως, στα πιό ψαγμένα εστιατόρια. Είσαι πολύ καλή μαγείρησα
 
PANELE
3. 23-09-2010 00:14
 
Πολύ ωραίο το φαγητό σου! συμφωνώ με τον PANELE
 
voula
4. 23-09-2010 07:58
 
Πάντα ψάχνω διαφορετικούς τρόπους να μαγειρέψω το ψάρι κι αυτός φαίνεται νοστιμότατος! 
Σ\' ευχαριστούμε, Σουλτάνα :)
 
Flora
5. 23-09-2010 10:32
 
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια :roll . Ελπίζω να μείνετε ευχαριστημένες όταν το δοκιμάσετε.
 
soultana

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 20/09/10 )