Υλικά: - 2/3 φλ. κριθαράκι χοντρό
- 2 φλ. ρύζι για πιλάφι
- 2 κύβους βοδινού
- λίγο λάδι
Εκτέλεση: - Σε μία βαθιά κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί (περίπου 1,5 φλιτζανάκι του καφέ) και ρίχνουμε το κριθαράκι.
- Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να γίνει καφέ και ρίχνουμε νερό (5 ποτήρια περίπου) και τους κύβους.
- Μόλις βράσει ρίχνουμε το ρύζι και ανακατεύουμε καλά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε την κατσαρόλα μας με καθαρή πετσέτα και κατόπιν με το καπάκι.
- Ανακατεύουμε κάθε τόσο και αφήνουμε να τραβήξει όλο το νερό. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νεράκι ακόμα.
Καλή επιτυχία! Προσθήκη ως Αγαπημένο (12) | Εμφανίσεις: 15600 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |