Υλικά - 2 κιλα Χαρούπια
- 1 κιλο γιαρμάδες
- 1 κιλο Μπανάνες
Τα χαρουπια τωρα ειναι μαυρα και εχουν μεσα μελι το γνωστο χαρουπομελο
| |
Εκτέλεση - Πλενουμε καλα τα χαρουπια και τα βαζουμε στο νερο για να μαλακωσουν ολο το βραδυ
- Μετα τα κοβουμε στη μεση οριζοντια και τα βαζουμε σε ενα λιτρο νερο για να βρασουν για 1 ωρα. Μετα τα αφηνουμε αλλες 4 ωρες μεσα στη κατσαρολα χωρις φωτια
- Σουρωνουμε τα χαρουπια και κραταμε το ζουμι.
- Περναμε τους γιαρμαδες που θα εχουμε ξεφλουδισει μαζι με τις μπανανες (που και αυτες θα εχουμε ξεφλουδισει) σε ενα multi. Θα πρεπει να εχουν γινει χυλός
- Ριχνουμε το χυλο απο τους γιαρμαδες και τις μπανανες στη κατσαρολα και σιγοβραζουμε για 45 λεπτα ή 1 ωρα περιπου
- Βλεπουμε ποσο εχει πηξει και ανακατευουμε για να μην μας καει απο κατω
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 7745 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |