Το βοδινό κρέας είναι πιο νόστιμο και υγιεινό.Δεν συγκρίνετε σε ουσία και γεύση με το μοσχαρίσιο . Κάνετε ένα τεστ να το διαπιστώσετε: - Μαγειρέψτε ένα γνωστό σας φαγητό που μέχρι τώρα το μαγειρεύατε με μοσχάρι και αντικαταστήστε το με βοδινό.
- Χρησιμοποιήστε χύτρα ταχύτητος και σε 30' έως 45' θα γίνει λουκούμι.
- Στα φαγητά με κιμά βάλτε 2/3 βοδινό και 1/3 χοιρινό , αμέσως θα καταλάβετε τη διαφορά.
Νίκος Τσίγκος, Ηράκλειο Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 11930 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |