Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σάλτσα Μπεσαμέλ Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 10/06/07

Υλικά:
1/2 φλυτζ. τσαγιού βούτυρο
1 φλυτζ. τσαγιού αλεύρι
3 φλυτζ. τσαγιού γάλα
1 κρόκο αυγού
μοσχοκάρυδο

Τρόπος παρασκευής
Βάζετε την κατσαρόλα με το βούτυρο στη φωτιά.
Μόλις λιώσει, ρίχνετε το αλεύρι, ανακατεύοντας γρήγορα με σύρμα μέχρι να απορροφηθεί το βούτυρο
Κατόπιν ρίχνετε το γάλα βραστό και ανακατεύετε με το σύρμα ώσπου να πάρει βράση.
Την αφήνετε να πάρει ακόμη μερικές βράσεις, αφού προσθέσετε το ανάλογο αλάτι.
Όταν δέσει, την αποσύρετεε από τη φωτιά.
Ρίχνετε τον κρόκο του αυγού και ανακατεύετε γρήγορα.
Προσθέστε μοσχοκάρυδο.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )