Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Μπακαλιάρος με σπανάκι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από giavroudi   
Δευτέρα, 29/03/10
dsc00324_400
Υλικά:
  • 600γρ. μπακαλιάρος παστός
  • 500γρ. σπανάκι καθαρισμένο
  • 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 μαρούλι κομμένο σε χοντρά κομμάτια
  • 400γρ. ντοματάκια μαζί με το χυμό τους
  • 1/2 λίτρο ζωμό λαχανικών
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι
Εκτέλεση:
  • Ξαρμυρίζουμε τον μπακαλιάρο σε μπόλικο νερό τουλάχιστον για 24 ώρες, αλλάζοντας συχνά το νερό.
  • Σε βαθύ τηγάνι σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια, το σπανάκι και το μαρούλι με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τη ντομάτα, το ζωμό και το μπαχάρι. Ρίχνουμε τον άνηθο και το μαϊντανό και ανακατεύουμε καλά.
  • Αφήνουμε να πάρουν μια - δυο βράσεις.
  • Μεταφέρουμε το μείγμα σε ταψάκι. Πάνω από τα λαχανικά, βάζουμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45-50 λεπτά
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 11182
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 30/03/10 )