Υλικά - Γαρίδες μεγάλες
- Λάδι
- Λεμόνι
- Λίγο αλάτι
Εκτέλεση - Πλενουμε τις γαριδες και τις βαζουμε λιγο νωριτερα σε μια λεκανιτσα με λαδι
- Αναβουμε την ηλεκτρικη ψησταρια μας ή το γκριλ του φουρνου μας και της αλατιζουμε ελαφρα
- Της ακουμπαμε στη φωτια και τις γυριζουμε να ροδισουν και απο τις δυο πλευρες.
- Μολις ειναι ετοιμες (δε θελουν πολυ ψησιμο) τις βουταμε κατευθειαν μία -μια σε ενα μπολ με χτυπημενο λαδολεμονο.
- Σερβιρουμε ζεστες με τα απαραιτητα συνοδευτικα (ουζακι,ταραμοσαλατα κτλ).
Καλή Σαρακοστή!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 36759 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |