Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Γαρίδες ψητές λαδολέμονο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Παρασκευή, 12/02/10
img_1055_400_01
Υλικά
  • Γαρίδες μεγάλες
  • Λάδι
  • Λεμόνι
  • Λίγο αλάτι
Εκτέλεση
  • Πimg_1034_400λενουμε τις γαριδες και τις βαζουμε λιγο νωριτερα σε μια λεκανιτσα με λαδι
  • Αναβουμε την ηλεκτρικη ψησταρια μας ή το γκριλ του φουρνου μας και της αλατιζουμε ελαφρα
  • Της ακουμπαμε στη φωτια και τις γυριζουμε να ροδισουν και απο τις δυο πλευρες.
  • Μολις ειναι ετοιμες (δε θελουν πολυ ψησιμο) τις βουταμε κατευθειαν μία -μια σε ενα μπολ με χτυπημενο λαδολεμονο.
  • Σερβιρουμε ζεστες με τα απαραιτητα συνοδευτικα (ουζακι,ταραμοσαλατα κτλ).
img_1040_400
Καλή Σαρακοστή!!

Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 36759
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 15-02-2010 18:58
 
Υπέροχες οι γαρίδες σου Μάρτζυ :eek :eek  
Κι εγώ έτσι τις κάνω μόνο που καθαρίζω τα κελύφη από πριν για να αφαιρέσω το εντεράκι και τις πασπαλίζω με χοντρό αλάτι αρωματισμένο με σπασμένα πιπέρια και φλούδα λεμονιού ;)
 
Flora
2. 15-02-2010 19:02
 
Πολύ λαχταριστές Μαργαρίτα οι γαρίδες σου! Απλές χωρίς πολλά πολλά! Πάντα το έλεγα πως όταν έχεις ένα ωραίο ψαράκι ή ένα ωραίο κρέας πρέπει να το μαγειρεύεις χωρίς πολλά μυριστικά γιατί έτσι χάνεται η γεύση τους! Αμα η γαρίδα μυρίζει θάλασσα το χαλάς αυτό???
 
voula
3. 15-02-2010 19:11
 
Το απαραιτητο συνοδευτικό ουζάκι μου άρεσε πολύ ;) ! Αγαπημένος μεζές! Μπράβο!
 
vago
4. 16-02-2010 04:17
 
Φανταστικές και λατρεμένες γαρίδες. Εμείς αντιθέτως απο την Φλώρα τρώμε και το εντεράκι και όλα :grin Καθόλου δεν μας χαλάει. Μιαμ μιαμ Μπράβο Μαργαριτούλα
 
mariaZ

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 30/04/10 )