Υλικά: - 3 αυγά
- Λίγο αλάτι
- 75γρ. Αλεύρι
- Μπέικιν στην μύτη του μαχαιριού
- 150μλ. Γάλα
- 5 κουτ. Σούπας σόδα (όχι την σκόνη, αυτήν που πίνουμε)
- 2 κουτ. Σούπας βούτηρο
- 400γρ. Φιλαδέλφια
- 2 κουτ. Σούπας γάλα
- Μισό ματσάκι σχοινόπρασο
- 1 κουτ. Γλυκού κρένο
- 400γρ. Καπνιστό σολωμό
Εκτέλεση: Χτυπάμε τα αυτά με το αλάτι. Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν και τα 150μλ γάλα. Χτυπάμε και τα αφήνουμε 20 λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε την σόδα. Παίρνουμε ένα τηγάνι και αλείφουμε με το βούτηρο και κάνουμε 4-5 κρέπες. Σε ένα μπολ βάζουμε την φιλαδέλφια, 2 κουτ. Γάλα και ανακατεύουμαι. Προσθέτουμε το κρένο και το σχοινόπρασο. Έπειτα αλείφουμε το μείγμα στις κρέπες μας και από πάνω βάζουμε τον καπνιστό σολωμό. Τα κάνουμε ρολό και βάζουμε στο ψυγείο. Σερβίρουμε κόβοντας σε φετούλες. Προσθήκη ως Αγαπημένο (14) | Εμφανίσεις: 10223 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |