Φωτογραφία απο το μέλος:MariaZ
| Υλικά - 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
- 500 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1/2 κουτ.γλυκού ρίγανη
- 2 κουτ.σούπας μουστάρδα
- φρυγανιά τριμμένη
- 1/2 κούπα λάδι
- αλάτι, πιπέρι
|
Εκτέλεση - Στο γιαούρτι, ρίχνουμε τη ρίγανη, τη μουτάρδα, λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι.
- Ανακατεύουμε καλά τα υλικά με το γιαούρτι και στη συνέχεια βουτάμε τα κομμάτια του κοτόπουλου μέσα στο γιαούρτι και μετά τα περνάμε απότη τριμμένη φρυγανιά.
- Τοποθετούμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σ'ένα καλά λαδωμένο αντικολλητικό ταψί, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε το κοτυόπουλο μέχρι να μαλακώσει.
- Τα τελευταία 15' , βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και τα αφήνουμε να ροδοκοκκινήσουν.
Σερβίρουμε με πιλάφι ή τηγανητές πατάτες. Προσθήκη ως Αγαπημένο (24) | Εμφανίσεις: 9334 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |