Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Espressο Cake Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Τετάρτη, 05/08/09
Συστατικά:
  • 4 αυγά 2 stick βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 1 φλιτζάνι κακάο (χωρίς ζάχαρη)
  • 3 φλιτζάνια αλέυρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κουτάλια του γλυκού baking soda
  • 2 φλιτζάνια espresso
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 2 φλιτζάνια ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 κουτάλι του γλυκού εκχύλισμα αμυγδάλου
Παρασκευή:
  • Ανακατέψτε το κακάο και το καφέ μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγμα
  • Σε ένα άλλο μπόλ ανακατέψτε το αλεύρι, το αλάτι, το baking soda,
  • Ανακατέψτε τα αυγά , το βούτυρο, τη ζάχαρη και τα εκχυλίσματα
  • 4.Ρίχνετε σιγά-σιγά τα μείγματα με το αλεύρι και το καφέ μέσα στο μείγμα με το βούτυρο εναλλάξ ενώ ανακατεύετε.
  • Βουτυρώστε και πασπαλίστε με λίγο αλεύρι το πάτο ενός ταψιού 30x33 εκατοστά .
  • Ψήστε σε θερμοκρασία 160-170 για 45 λεπτά με μια ώρα , τρυπήστε το κέικ στο κέντρο του με μία οδοντογλυφίδα εάν βγει καθαρή, βγάλτε το κέικ από το φούρνο.
Σερβίρετε σκέτο, με παγωτό βανίλια ή με σαντιγί

Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 5556
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 10-08-2009 16:57
 
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΛΑΛΩ ΠΟΣΑ ΓΡ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ stick ΒΟΥΤΥΡΟΥ. 
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 
MARY2

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 09/08/09 )