Επιλογές μελών
Βασικό Μενού
Κέτσαπ με τσίλι (Καυτερή) |
Έχει υποβληθεί από pastaflora | ||||
Παρασκευή, 12/06/09 | ||||
Υλικά
Εκτέλεση Σε μιά κατσαρόλα τα βράζουμε πολύ καλά και κατόπιν τα αφήνουμε να κρυώσουν βγλάζουμε το τούλι και το πετάμε, και τα περνάμε στο μπλέντερ. Ξαναρίχνω στην κατσαρόλα για λίγο ακόμη βράσιμο περίπου 20΄, και αφού κρυώσει το βάζουμε σε μπουκάλια ρίχνοντας λίγο λάδι για να απομονόνουμε από τον αέρα και αν έχουμε και από ένα κλαδάκι πλυμμένο βασιλικό.Βοηθάει να μην πιάνει μικροβια και μούχλα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Καλό θα ειναι τα βαζάκια να τα αποστειρώσουμε σε βραστό νερο με ξυδι και αλάτι.Τα γεμιζω τα κλεινω,απο στειρώνω παλι και τα βαζω να σταθουν αναποδα εξω απο το νερο για λιγες ωρες.Ετσι επιτυγχανω το βακιουμ.Για ακομη μεγαλυτερη διατηρηση τα βουτάω αν ειναι με φελο μεσα σε λιωμενο κερι 3 φορες και τα αφηνω να κρυωσουν. Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 8680 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια) Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. |
||||
Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 28/09/10 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 11/05/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 25/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 19/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 15/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023