Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κρητικά λυχναράκια της γιαγιάς Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από sokolatina   
Παρασκευή, 29/05/09
Υλικά
  • 200γρ βουτυρο-200γρ.ζαχαρη
  • 850γρ αλευρι-3 αυγα
  • 1κ.γ μπεικιν παουντερ-100γρ γαλα
για τη γέμιση
  •  1750 μυζηθρα-650γρ ζαχαρη
  • 3 αυγα-2κ.σ μελι
  • 1κ.σ βιταμ-ξυσμα ενος λεμονιου
  • 1κ.γ κανελα
Εκτέλεση
  • Ανοιγουμε το φυλλο, οχι πολυ λεπτο,κοβουμε σε στρογγυλα κομματια με ενα πιατακι του καφε και βαζουμε στη μεση μια κουταλια γεμιση
  • Τα κλεινουμε τσιμπωντας τα μαλακα γυρω γυρω και στη μεση ξεσκεπαστο να ειναι
  • Τα αλειφουμε με αυγο και απο πανω πασπαλιζουμε με κανελα.

Ειναι πεντανοστιμα!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 7071
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 01-06-2009 20:51
 
Πόση ώρα τα ψήνουμε και σε πόσους βαθμούς?
 
Christia
2. 02-06-2009 19:54
 
ωχ,συγγνωμη,παραλειψη μου!στους 180 τα ψηνουμε 25-30 λεπτα.αμα τα δεις και ροδισουν ειναι ετοιμα
 
sokolatina

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 24/10/15 )