Υλικά - 1 πακέτο μπισκότα πτι μπέρ παπαδοπούλου
- 2 φακελάκια κρέμες στιγμής γιώτης με άρωμα βανίλιας.
- 3 κούπες γάλα φρέσκο
- 1 κουτί μόρφτ
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- ξύσμα από 2 λεμόνια ή 1 πορτοκάλι ή ένα γκρέϊπ φρούτ ή 1 περγαμόντο.
Εκτέλεση Σε ένα ταψάκι μέγεθος ορθογώνιου παραλληλόγραμμου τοποθετούμε στη σειρά μπισκότα. Κτυπάμαι στο μίξερ το γάλα με τις κρέμες στιγμής και όταν γίνει η κρέμα προσθέτουμε το μόρφατ, το ζαχαρούχο γάλα και το ξύσμα από λεμόνι ή πορτοκάλι ή πέργαμο ή γκρεΊπ φρούτ.Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα. Στρώνουμε την επιφάνειά της με το μαχαίρι και πάνω από την κρέμα βάζουμε και πάλι μία στρώση μπισκότα. Τοποθετούμε το παγωτό μας στην κατάψυξη και όταν το σερβίρουμε φροντίζουμε να έχει η μερίδα μας ένα μπισκότο πάνω κάτω και στη μέση η κρέμα. Έίναι πανεύκολο, γευστικότατο και δε σχηματίζει κρυσταλάκια. Καλή επιτυχία
Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 11263 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |