Έχει υποβληθεί από Soultana
|
Πέμπτη, 12/03/09 |
Υλικά - 500γρ. φρέσκα μανιτάρια (ασπρομανίταρα, πλευρώτους)
- 1 κούπα πλιγούρι
- 1 κρεμμύδι κομμένο
- 2 ντομάτες τριμμένες
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη
- ½ φλυτζάνι λάδι
- 1 κ.σ. μαϊντανό
- Αλάτι, πιπέρι, κόλιανδρο
Εκτέλεση- Ρίχνουμε το πλιγούρι σε δυο κούπες χλιαρό νερό και το αφήνουμε περίπου 20’ να το πιει. Εν τω μεταξύ, καθαρίζουμε και κόβουμε τα μανιτάρια.
- Τα βάζουμε στην κατσαρόλα με λίγο λάδι να βγάλουν τα υγρά τους και ρίχνουμε το κρεμμύδι και το λάδι.
- Τσιγαρίζουμε ελαφρώς και ρίχνουμε την ντομάτα, την πιπεριά, το μαϊντανό, το κόλιανδρο και το αλατοπίπερο.
- Αφήνουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και ρίχνουμε το πλιγούρι που έχουμε πρώτα σουρώσει.
- Μόλις πιει τα πολλά υγρά, σκεπάζουμε με καθαρή πετσέτα, βάζουμε το καπάκι και το αφήνουμε λίγη ώρα, όπως κάνουμε και με το ρύζι.
- Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε στη σάλτσα έναν κύβο λαχανικών για περισσότερη γεύση.
Καλή σας όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 15412 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 21/10/10 )
|