Υλικά: - 8-10 μεγάλες γαρίδες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα
- μισή κ.σ. πελτέ
- λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
- μισό ποτήρι κρασιού ούζο
- 1/4 κ. φέτα
- λάδι
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση - Πλένουμε τις γαρίδες και τις βάζουμε σε βαθύ τηγάνι να σωταριστούν με το λάδι σε χαμηλή φωτιά για 2-3'.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τέλος το μαϊντανό.
- Σβήνουμε με το ούζο και προσθέτουμε τα ντοματάκια και τον πελτέ.
- Αφήνουμε τις γαρίδες να βράσουν (δεν θέλουν πολύ) και χαμηλώνουμε το μάτι στο ελάχιστο.
- Ρίχνουμε τη φέτα και πιπεράκι και αφήνουμε να λιώσει και να δέσει η σάλτσα μας.
- Δοκιμάζουμε για το αλάτι και σερβίρουμε όσο είναι ζεστό.
Καλή όρεξη!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (20) | Εμφανίσεις: 15865 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |