Η συνταγη ειναι απο το περιοδικο ELLE Υλικά
- 1 κιλό φρεσκα μικρά μανιτάρια
- 2 κρεμμύδια
- 250γρ κρέμα γάλακτος
- 1/2 φλ.βερμούτ άσπρο
- 25 γρ.βιτάμ
- Χυμό 1/2 λεμονιού
- αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
Εκτέλεση
- Πλένετε τα μανιτάρια, τα στραγγίζετε και τα στεγνώνετε σε πετσέτα.
- Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και τα ροδίζετε στο βιτάμ.
- Προσθέτετε τα μανιτάρια, το χυμό λεμονιού, το βερμούτ,αλάτι, πιπέρι και ελάχιστο μοσχοκάρυδο.
- Βράζετε για 5'
- Αποσύρετε τα μανιτάρια με τρυπητή κουτάλα και ρίχνετε στην κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος.
- Αφήνετε τη σάλτσα να σιγοβράσει και να γίνει κρεμώδης.
- Ξαναβάζετε τα μανιτάρια και συνεχίζετε το μαγείρεμα άλλα 2'
- Τα σερβίρετε σε βαθιά πιατέλα και πασπαλίζετε με φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.
Συνοδεύει ωραία τα μπιφτεκάκια. κοτόπουλο φιλέτο ακόμα και σνίτσελ ή όπου αλλού θέλετε. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 7813 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |