Επιλογές μελών
Βασικό Μενού
Γρήγορη σάλτσα ντομάτα |
Έχει υποβληθεί από iwanna | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Παρασκευή, 06/02/09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Υλικά
ΕκτέλεσηΣε μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και τηγανίζετε το κρεμμύδι σε χαμηλή θερμοκρασία για 15 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια να ροδίσει και να μαλακώσει χωρίς να πάρουν <χρώμα>.Προσθέτετε το σκόρδο και συνεχίζετε το τηγάνισμα για 1 λεπτό ακόμα ανακατεύοντας.Ρίχνετε μέσα τις ντοματούλες και ανακατεύετε καλά.Βάζετε 1 ποτήρι νερό αλατοπιπερώνετε και σιγοβράζετε για 15-20 λεπτά ή ώσπου να πήξει ελαφρά.Τη χρησιμοποιείτε στα ζυμαρικά σας. Με τόνο Σουρώνετε 80 γρ.τόνο (κονσέρβα σε λάδι ή σε νερό) και μόλις η σάλτσα ντομάτας έχει πήξει αδειάζετε μέσα τον στραγγισμένο τόνο.Αφήνετε να ζεσταθεί για 2-3λεπτά.Ανακατεύετε τη σάλτσα με τον τόνο και τα ζυμαρικά και σερβίρετε. Με μπέικον Ψιλοκόβετε 2 λωρίδες μπέικον άπαχο και το ρίχνετε στην κατσαρόλα μαζί με το κρεμμύδι.Τηγανίζετε για 10-15 λεπτά ώσπου να ροδίσει το μπέικον προσθέτετε τις ντοματούλες και ακολουθείτε τη συνταγή της σάλτσας ντομάτας όπως παραπάνω. Με κόκκινη πιπεριά και ελιές Προσθέτετε 1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά ψιλοκομμένη στην κατσαρόλα μαζί με το κρεμμύδι.Οταν η σάλτσα είναι έτοιμη προσθέτετε 6 ελιές ψιλοκομμένες τα τελευταία 2-3 λεπτά του βρασίματος της σάλτσας και τις αφήνετε να σιγοβράσουν. Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 11794 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 07/02/09 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 11/05/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 25/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 19/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 15/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023