Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Γαρίδες με κανταίφι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από iwanna   
Τετάρτη, 04/02/09
Υλικά
  • 10 γαριδες Νο 2
  • φύλλο κανταίφι
  • ηλιέλαιο για τηγάνισμα
  • αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
  • Αποφλοιώνετε τις γαρίδες και βγάζετε το κεφάλι τους.
  • Τις αλατοπιπερώνετε και τυλίγετε με λίγο από το φύλλο καταίφι και τις αφήνετε 10 λεπτά στην άκρη.
  • Τηγανίζετε σε μέτριο λάδι μέχρι να ροδίσει το φύλλο.
  • Σερβίρετε με σόγια σος,σάλτσα γλυκού τσίλι ή γλυκόξινη.

Αν θέλετε να τις κάνετε στο φούρνο μπορείτε να τις ψήσετε πάνω σε αντκολητικό χαρτί για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς .Οταν οι γαρίδες είνα έτοιμες καίτε ελαφρά 10 κουταλιές σουσαμέλαιο και περιχύνετε με μια κουταλιά την κάθε γαρίδα.

Καλή επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 9021
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 15/02/10 )