Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αφέλια Κυπριακή Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από gilda   
Παρασκευή, 30/01/09
Συνήθως δεν υπολογιζω ποσότητες και δοσολογίες,γιαυτο συνη8ως το φαι μου φτανει να φαει ενας λόχος!
Μια κυπριακη συνταγη που την εφαγα απο κύπρια εδω στην ελλάδα.
Υλικά
  • χοιρινο κρεας κομμένο σε κομματακια μικρα
  • πατατες χοντροκομμένες
  • κολλιαντρο
  • κρασι κοκκινο(ή και ασπρο)
  • αλάτι
  • πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαριζω το κρεας με τις πατάτες και προσθέτω το αλάτι και το πιπέρι και τον κόλλιαντρο.Προτιμώ να παίρνω κόλλιαντρο σε κόκκους και να το κοπανιζω μονη μου,γιατι ο τριμμένος δεν μυριζει πολύ έντονα.Σβήνω με το κρασι μεχρι να σκεπάζει σχεδον το φαγητο και αφήνω να βράσει σε πολυ σιγανη φωτιά.Επειδη με το κόκκινο κρασι οι πατάτες θα πάρουν σκούρο χρώμα,μπορει κάποιος να χρησιμοποιησει και λευκό.
Καλή επιτυχιά!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 6842
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 30/01/09 )