φωτογραφίες από το μέλος : Mary Υλικά - 500 γραμμάρια ρύζι
- 4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 100 γραμμάρια καλαμπόκι
- 100 γραμμάρια άσπρα αμύγδαλα ψιλοκομμένα
- 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
- 3/4 ματσάκι άνιθο
- 3 - 4 καρότα ψιλοκομμένα
- 4 καρδιές από αγκινάρες βρασμένες και ψιλοκομμένες
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- 1 ποτηράκι του κρασιού λάδι
- 1/2 ποτηράκι του κρασιού ξίδι
- 1/2 ποτηράκι του κρασιού χυμό λεμονιού
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση - Βράζετε και σουρώνετε το ρύζι.
- Σε ένα μεγάλο μπολ στρώνετε κατά σειρά όλα τα υλικά.
- Χτυπάτε πολύ καλά το λαδόξιδο και το ρίχνετε από πάνω μαζί με το αλάτι.
- Τα ανακατεύετε όλα μαζί προσεχτικά με ένα κουτάλι.
- Έχετε κρατήσει λίγο άνιθο και λίγο καλαμπόκι και τα στρώνετε πάνω στην σαλάτα.
- Σερβίρεται κρύα.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 11784 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |