Υλικα
- 1 κιλο και 500 γρ πατατες περασμενες απο το χοντρο μερος του τριφτη
- 3 κρεμυδια ψιλοκομενα
- 200 γρ φετα τριμενη με το χερι
- 4 λιαστες ντοματες ψιλοκομενες
- 4 αυγα
- 1 φλ τσαγιου φρυγανια τριμενη
- 400 γρ κρεμα γαλακτος
- λιγο βουτηρο λιωμεν.
- 7 φετες μπεηκον ψιλοκομενο
- αλατι πιπερι
- λιγο μαιντανο
- λιγο ανηθο.
Εκτέλεση - σε μια λεκανη βαζουμε ολα τα υλικα μαζι και ανακατευουμε(χτυπαμε ελαφρως τα αυγα με την κρεμα γαλακτος).
- βουτηρωνουμε το ταψι του φουρνου και ριχνουμε μεσα το μιγμα μας , το απλωνουμε να στρωθει καλακαι ριχνουμε απο πανω το βουτηρο λιωμενο.
- τοποθετουμε στη χαμηλη σχαρα και ψηνουμε στους 180 μεχρι να παρει ενα χρυσοκοκκινο χρωμα!
Αν προτιματε αντι για φετα βαλτε ανθοτυρο, και προσθεστε λιγο περισσοτερο αλατι. | | Καλη επιτυχια! Προσθήκη ως Αγαπημένο (26) | Εμφανίσεις: 17797 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |