Υλικα (4 μερίδες) - 600 γρ. καρπούζι (χωρίς τα κουκούτσια, καθαρό βάρος)
- 100 γμ. νερό
- 100 γρ. ζάχαρη
|
|
Διαδικασία - Βράζουμε το νερό και τη ζάχαρη σε μία κατσαρόλα.
- Αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει.
- Κόβουμε σε κομμάτια το καρπούζι και πολτοποιούμε στο μπλέντερ μαζι μετο σιρόπι.
- Γεμιζουμε με το μείγμα παγοθήκες και τις βάζουμε στην καταψυξη (12 ώρες)
- Την ώρα του σερβιρίσματος, πολτοποιουμε τα παγάκια στο μπλέντερ και γεμίζουμε τα ποτήρια που εχουμε βάλει στην καταψυξή να παγώσουν.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (10) | Εμφανίσεις: 15345 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |