Επιλογές μελών
Βασικό Μενού
Μιλφέιγ Νο.05 (της Ελένης) |
Έχει υποβληθεί από ELENIKT | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Κυριακή, 08/06/08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Όταν ήμουν εργαζόμενη και δεν είχα αρκετό ελεύθερο χρόνο αλλά έπρεπε να έχω πάντα στο ψυγείο μου ένα δροσερό, ανάλαφρο και "λάιτ" γλυκό σκέφθηκα να φτιάξω έτσι το μιλφέιγ. Βέβαια σε ένα τέταρτο είναι έτοιμο. Δεν μου άρεσε ποτέ στο μιλφέιγ η άνθος αραβοσίτου Γιώτης, μου χάλαγε την γεύση
Εκτέλεση Κόβουμε τα σφολιατίνια κάθετα και τα ανοίγουμε , τα μουσκεύουμε σε χλιαρό γάλα. Τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ . Παρασκευάζουμε την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου εάν θέλουμε να γίνει πιο πλούσια η κρέμα βάζουμε ίσα μέρη γάλα με κρέμα γάλακτος (εγώ έτσι τη φτιάχνω) Την απλώνουμε πάνω στα σφολιατάκια. Στρώνουμε άλλη μια στρώση μισά σφολιατάκια πάνω στην κρέμα και ετοιμάζουμε την σαντιγί σύμφωνα με τις οδηγίες με την διαφορά ότι βάζουμε μισό φλιτζάνι γάλα και μισό κρέμα γάλακτος την στρώνουμε πάνω στα σφολιατάκια . Τέλος θρυμματίζουμε σφολιατάκια και τα ραντίζουμε πάνω στην σαντιγί. Το βάζουμε στο ψυγείο και το κόβουμε όταν θα έχει πήξει. Απολαύστε το !!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 16625 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 22/05/10 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 11/05/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 25/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 19/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 15/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023