Υλικά - 1 κουτί casarecce siciliane
- 20 φέτες μπεικον
- 2 κόκκινες πιπεριές
- 1 μεγάλη κρέμα γάλακτος
- λίγο pummaro ή κέτσαπ
- βότκα
- παρμεζάνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε. Κόβουμε το μπέικον και τις πιπεριές (ψιλοκομμένες). Τσιγαρίζουμε στη κατσαρόλα το μπέικον σε χαμηλή φωτιά (χωρίς λάδι, έχει το δικό του λίπος). Στη συνέχεια ρίχνουμε τις πιπεριές και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να "μαραθούν". Σβήνουμε με βότκα, (η ποσότητα της βότκας να καλύπτει το μπέικον και τις πιπεριές). Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και λίγο pummaro ή κέτσαπ μέχρι να αποκτήσει το ροζ χρώμα που επιθυμεί ο καθένας. Το αφήνουμε λίγο να πάρει βράσει και ρίχνουμε παρμεζάνα ανακατεύοντας συνέχεια. Μόλις αρχίσει να χυλώνει κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε. Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 10748 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |